Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Радіо-це Ви! Саксаганський молодіжний виконком привітав радіоведучих міста із Всесвітнім Днем радіо

        13 лютого світова громадськість відзначає Всесвітній день радіо, який встановлений на 36-й сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО у 2011. Свято покликане нагадати світові про важливу роль радіо як ЗМІ, зміцнити міжнародне співробітництво радіомовників і заохотити великі мережі та місцеві радіостанції розвивати доступ до інформації.

        Дата вибрана не випадково – адже саме цього дня, 13 лютого 1946 року, у штаб-квартирі Організації Об’єднаних Націй уперше вийшло в ефір радіо ООН. У 2015 році до відзначення Всесвітнього дня радіо долучилися понад 250 радіостанцій світу, аудиторія яких складає близько 95 % населення Землі. Гаслом Всесвітнього дня радіо у 2017 році стало «Радіо – це Ви!», яке слугуватиме закликом до більш активної участі в розробці політики і планування радіомовлення. 

        Долучився до відзначення цього свята і актив Саксаганського молодіжного виконкому, привітавши з Днем радіо ведучих, операторів, звукорежисерів та усіх тих, хто причетний до важливої місії інформування людей про актуальні події сьогодення.