Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Щодо організації та проведення новорічних і різдвяних заходів

   18 грудня 2015 року у комунальному закладі «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» проведено святковий захід до Дня Святителя Миколая Чудотворця «Миколай крокує до нас».

   22 грудня 2015 року службою у справах дітей вжито заходів щодо участі в організації відкриття ялинкового містечка, розташованго у Саксаганському районі. На даний захід було запрошено дітей, які перебувають у складнеих життєвих обставинах та дітей, які виховуються у сім’ях опікунів, піклувальників, прийомних сім’ях та дитячому будинку сімейного типу. Вони активно приймали участь в св’ятково-розважальному заході «На гостину до служби у справах дітей», читали вірші, співали пісні.

   Вихованці комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Криворізької міської ради» були переодягнені у казкових героїв: «ялинки», «снігових баб», клоуна, та пригощали дітей свята солодощами та подарунками.