Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Різдвяний турнір з міні-футболу на Кубок Саксаганського району серед команд позашкільних навчальних закладів району

   З метою змістовного дозвілля та зайнятості дітей в зимовий канікулярний період шляхом популяризації та розвитку юнацького міні-футболу в районі, зміцнення здоров’я учнів залучаючи їх до регулярних занять ігровими видами спорту, 08 січня 2016 року в спортивному залі ДВНЗ «Криворізький національний університет» Криворізький економічний інститут відбувся районний Різдвяний турнір з міні-футболу  на Кубок Саксаганського району серед молодших юнаків команд позашкільних навчальних закладів, в якому взяли участь 72 спортсмени з 4 команд (ЦДЮТ «Сонях», ЦСДЮМ «Олімп», ФК «Гірник - 2003», ФК «Гірник - 2002»).

   Змагання відбулися по коловій системі, де жоден з суперників не поступався у бажанні перемогти. Весь час на майданчику трималась запекла боротьба. І лише в останній грі турніру було визначено переможця.

   Перемогу святкувала команда юних футболістів ФК «Гірник - 2002»  (тренер  Максименко  С. С.),  друге  місце   здобула   команда ЦСДЮМ «Олімп» (тренер Толбас В. О.), третє  місце  посіла  вольова команда ФК «Гірник - 2003» (тренер Платонов  В. В.), четвертою стала команда ЦДЮТ «Сонях» (тренер Толбас В. О.).

   Переможці та призери районних змагань були нагороджені кубками та грамотами. «Солодким» спонсором турніру з міні-футболу для команд стала ФО-П Корецька В. М.