Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Наш дитячий садок – це віночок з квіток

Завітало свято до нашого дому,

Треба всіх вітати хто працює в ньому. 

10 грудня 2021 року комунальний заклад «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №89» Криворізької міської ради відзначив 50-річний ювілей.

Півстоліття  тому дитячий садок гостинно розчинив двері і майже 200 малят переступили його поріг.

Багато всього відбулося за ці роки: змінювався колектив, освітнє середовище але незмінним залишалося одне - любов  до дітей, турбота про їх розвиток, навчання, виховання, комфорт.

І сьогодні заклад дошкільної освіти спрямовує свої зусилля  на розвиток  малюків, на формування громадянина, гідного члена суспільства, на створення безпечного  комфортного середовища для всіх учасників освітнього процесу, на підвищення якості освітньої діяльності. В роботі колектив керується принципами особистісно-орієнтованої освіти з урахуванням індивідуальних особливостей розвитку кожної дитини. З цією метою в дошкільному закладі впроваджуються інноваційні технології, сучасні методики, інтегрований підхід в організації навчальної діяльності. Заклад дошкільної освіти працює в тісній взаємодії з батьківською громадськістю. Батьки є незмінними партнерами колективу. Все це забезпечує освітній результат – щасливе дитинство, сформовані компетентності майбутнього члена суспільства.