Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Нове захоплення!

Мабуть більш за всіх чекають зиму діти. Можна і покататися на санчатах, на лижах, на ковзанах, пограти в сніжки, зліпити снігову бабу.

На виконання Програми захисту прав дітей та розвитку сімейних форм виховання на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 21. 10. 2015 № 683-34/VI (зі змінами), з метою підтримки дітей, один із батьків яких загинув у районі проведення анти терористичної операції, бойових дій чи збройних конфліктів, з нагоди Дня захисника України, кожна дитина отримала надувний снігокат для активного відпочинку, який є не менш розповсюдженою розвагою для дітей.

Цей подарунок несе не лише радість, веселощі, азарт, а й вчить кожну дитину керувати процесом руху, вигартовує сміливість та робить більш рішу-чими та впевненими в своїх силах.

Можливо цей подарунок для когось із малечі буде стартом для обрання в майбутньому професії, а для когось нове захоплення залишиться на все життя.