Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Привітання із 43-ою річницею Саксаганського району від голови районної у місті ради

Дорогі саксаганці!

Щиро вітаю вас із 43-ою річницею Саксаганського району!

День народження району щороку мимоволі повертає нас у той час, коли все починалось. Пригадуючи свою історію, ми ревізуємо минуле, аналізуємо сьогоднішнє, складаємо плани на майбутнє.

І підбиваючи певні підсумки, у такий святковий день і говорити хочеться тільки про добре й світле. Про наші спільні досягнення, здобутки та перемоги, про прагнення та реалізацію найсміливіших задумів. І дуже приємно, що нам дійсно є про що говорити.

Наш район рухається тільки вперед, впевнено крокуючи в ногу з усіма змінами та реформами, що відбуваються у країні. Нові амбулаторії, технічне забезпечення закладів освіти, нові дороги, спортивні та дитячі майданчики, упорядкування місць дозвілля наших мешканців… Усе це відбувається тут і зараз. А саме те, що зроблено сьогодні, творить майбутнє і залишається в історії.

Саксаганський район – відносно молодий, проте не по роках «досвідчений» район. З року в рік він упевнено і завзято змінюється у соціальному, економічному, духовному, культурному та освітньому розвитку. Незмінними залишаються лише наші люди – щирі та оптимістичні, які разом і складають дружню та єдину Саксаганську родину.

Щиро бажаю нам усім з кожним новим днем ставати мудрішими, добрішими, більш злагодженими та вдячними Богу і людям за можливість бути причетними до розвитку свого краю, своєї Батьківщини.

Бажаю усім саксаганцям здоров’я, щастя, успіхів у щоденних справах. І нехай мрія про краще життя щоденно окриляє вас на нові звершення, на нові добрі справи в ім’я рідного району, нашої України та її майбутніх поколінь!