Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Результати і досягнення системи виробничого навчання в 2015-2016н.р. у контексті співробітництва з перспективними базами практики

          12 жовтня 2016 року у стінах Криворізького державного комерційно-економічного технікуму відбулась практична конференція: «Результати і досягнення системи виробничого навчання в 2015-2016 навчального року в контексті співробітництва з перспективними базами практики», що стала вже традиційним заходом для навчального закладу.

У роботі конференції взяли участь керівники провідних підприємств ресторанного господарства та торгівлі:

ü Глущенко Поліна Михайлівна -         менеджер номерного фонду готельного комплексу «Дружба»;

ü Кісельов Антон Костянтинович - заступник керуючого готельного комплексу «Аврора», ТОВ «Венеція-Бест»;

ü Ніколенко Юлія Володимирівна - ТОВ «Фоззі-Фуд», торговельна мережа «Сільпо»

Зміст заходу був надзвичайно пізнавальним і корисним.   У ході виступів керівники підприємств дали оцінку практичній підготовці студентів, було зазначено всі позитивні сторони та деякі  недоліки у роботі майбутніх спеціалістів.

Учасники заходу отримали прекрасну можливість ознайомитись з умовами роботи провідних підприємств ресторанного господарства та торгівлі, дізнатись про вакансії, умови праці, виробничі потужності, кар’єрні перспективи для молодих фахівців, також переглянули відеозвернення випускників, які досягли певних кар’єрних успіхів та займають престижні посади.

Захід супроводжувався відеопрезентаціями, виступами гостей та  учасників конференції, які були присвячені актуальним питанням адаптації студентів на виїзді та проблемам практичної, професійної і психологічної підготовки. Особливо увагу було приділено налагодженню  співпраці з польськими партнерами.

Другий рік поспіль проводиться робота з розвитку та вдосконаленню міжнародних відносин у рамках співробітництва з республікою Польща. Присутні заслухали виступи учасників студентського трудового загону «Надморський рай» та ознайомились з цікавою презентацією. 

Керівники підприємств висловили свою вдячність за співробітництво і допомогли технікуму у вирішенні матеріально-технічних проблем. Зокрема, міжнародні партнери, база практики «Надморський рай», для покращення професійної підготовки фахівців презентували технікуму технологічне обладнання та комп’ютерну техніку: пароконвектомат «Bartscher», піч для піци «Stalgast», професійну електром’ясорубку «Bartscher, колорьовий принтер «Epson-L350», на загальну суму 95 тисяч гривень. Кращі практиканти отримали подяки за високий професіоналізм, майстерність, працьовитість, невтомне бажання вдосконалюватися на фаховій ниві.

Приємно, що роботодавці виявили зацікавленість у талановитих, амбітних, креативних та кваліфікованих випускниках Криворізького державного комерувйно-економічного технікуму та запевнили майбутніх молодих фахівців у наданні соціального захисту, достойної та конкурентоспроможної заробітної плати,  безцінного професійного досвіду.

Такі заходи надзвичайно важливі та корисні для налагодження дружніх стосунків з найкращими підприємствами міста та європейськими партнерами і безцінні для здобуття фахової майстерності студентів, які опановують ази майбутньої професії.