Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Проведено інформаційну зустріч для багатодітних сімей Саксаганського району

   З метою роз’яснення дій чинного законодавства України та змін до нього, 09. 10. 2015,  у сесійній залі виконкому Саксаганської районної у місті ради під головуванням заступника голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Скляр Світлани Леонідівни проведено інформаційну зустріч для багатодітних сімей Саксаганського району.

Висвілено такі питання:

   1. Про соціальний захист багатодітних сімей та дітей з багатодітних сімей.

Доповідала: Волинкіна Світлана Миколаївна, завідуюча відділом у справах сім’ї і молоді виконкому Саксаганської районної у місті ради.

   2. Про пільги для багатодітних сімей при медичному обслуговуванні.

Доповідала: Логінова Анжеліка Анатоліївна,  головний лікар комунальної установи «Центр первинної медико-санітарної допомоги №4» Криворізької міської ради.

   3. Про порядок отримання пільг та субсидій на оплату житлово-комунальних послуг відповідно до змін в чинному законодавстві України.

Доповідала:  Благун Інесса Михайлівна, начальник   управління праці та соціального захисту населення виконкому Криворізької міської ради.

   4. Про організацію безкоштовного харчування дітей з багатобітних сімей, які є  учнями 5-11 класів.

Доповідала:  Князєва Світлана Романівна,   спеціаліст І категорії  централізованої бухгалтерії відділу освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради.

   5. Про пільги для багатодітних сімей в дошкільних навчальних закладах.

Доповідала:  Карпінська Олена Володимирівна, провідний фахівець централізованої бухгалтерії відділу освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради.

Усього охоплено близько 300 сімей. На всі питання було надано відповіді та роз’яснення