Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Районні відбіркові змагання з більярдного спорту в рамках літньої спартакіади «Юність 2018»

Різноманітна та цікава програма літньої оздоровчої кампанії в Саксаганському районі для дітей шкільного віку, насичена безліччю культурних та спортивних заходів різного напрямку.

Тож, 06, 11 та 12 червня 2018 року в Саксаганському району на базі більярдного клубу «Імперія» (вул. Качалова, 42) відбулися завершальні районні відбіркові змагання з більярдного спорту в дисципліні «вільна піраміда» в рамках літньої спартакіади «Юність - 2018» серед збірних команд пришкільних таборів з денним перебуванням в першій між табірній зміні, в яких взяли участь 68 вихованців з КСШ № 107, КЗШ № 14 та КЗШ № 72 відповідно.

Цього разу переможцями та призерами змагань стали:

- 06 червня 2018 року серед учнів КСШ № 107: перше місце виборола Куделя Катерина, друге місце дісталося Сергієвій Єлизаветі, третє місце поділили між собою Амирханян Георгій та Копійка Артем;

- 11 червня 2018 року серед учнів КЗШ № 14: перше місце виборов Матвієнко Андрій, друге місце дісталося Гиренку Кирилу, третє місце поділили між собою Бодько Богдан та Дятел Данило;

- 12 червня 2018 року серед учнів КЗШ № 72: перше місце другий рік поспіль виборов Сафронов Артур, друге місце дісталося Чорній Сніжані, третє місце поділили між собою Самусев Владислав та Лебідь Владислав.

Переможці та призери вищезазначених змагань були нагороджені медалями та грамотами комітету з фізичної культури та спорту виконкому районної у місті ради. Всі учасники та вболівальники спортивних заходів від депутатського корпусу політичної партії «Опозиційний блок» отримали солодке морозиво.       

Нагадаємо, що згідно з положенням районних змагань з більярдного спорту серед збірних команд дитячих закладів відпочинку з денним перебуванням у І між табірній зміні, 14 червня 2018 року в більярдному клубі «Імперія» (вул. Качалова, 42) відбудуться фінальні змагання за право володіти Кубком Саксаганського району літньої спартакіади «Юність-2018 року», який будуть виборювати всі переможці й призери попередніх відбіркових змагань.

Тож, до фіналу запрошуються:

- учні КГ № 91: Мотрий Андрій, Бесмертний Максим, Синюгін Іван та Мисюра Анастасія;

- учні КЗШ № 31: Куниця Олександр, Маманишвілі Артем, Апостол Єлизавета та Школа Ігор;

- учні КСШ № 107: Куделя Катерина, Сергієва Єлизавета, Амирханян Георгій та Копійка Артем;

- учні КЗШ № 14: Матвієнко Андрій, Гиренко Кирил, Бодько Богдан та Дятел Данило;

- учні КЗШ № 72: Сафронов Артур, Чорна Сніжана, Самусев Владислав та Лебідь Владислав.

Чекаємо на абсолютного чемпіона та призерів, а також володарів  Кубком Саксаганського району спартакіади «Юність-2018» в І між табірній зміні.              

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації змістовного дозвілля дітей та підлітків під час літнього оздоровчого періоду відокремленому підрозділу ГО «Федерації спортивного більярду України» в Дніпропетровській області в особі її голови Пудовкіна Олега Анатолійовича та депутатському корпусу районної у місті ради від політичної партії «Опозиційний блок».