Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Інформація щодо проведеного 30. 04. 2021 засідання комісії виконкому районної у місті ради по вирішенню питань, пов’язаних з наданням населенню субсидій і державних допомог

30 квітня 2021 року відбулося чергове засідання комісії виконкому районної у місті ради по вирішенню питань, пов’язаних з наданням населенню субсидій і державних допомог, на якому розглянуто 25 заяв мешканців району.

З урахуванням конкретних обставин, що склалися у родинах, комісією прийнято рішення щодо призначення житлової субсидій одній сім’ї на понаднормову площу.

Розглянуто 19 заяв для призначення щомісячної адресної допомоги особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг, дві заяви для призначення державних допомог при народженні дитини, одна заява для призначення допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами, одна заява для призначення компенсації вартості одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» Прийнято рішення щодо призначення всім заявникам соціальних виплат.

Також комісією прийнято рішення щодо внесення відомостей про одного заявника пільгової категорії до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, за місцем фактичного проживання.        

Для отримання інформації щодо призначення житлових субсидій і державних допомог телефонуйте до управління праці та соціального захисту населення за телефонами: 94-72-42, 0983602004.