Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Місячник безпеки життєдіяльності в закладах освіти району

Передбачати, готуватися та реагувати на кризу – девіз 2021 року. Карантинні обмеження не перешкоджають проводити традиційні заходи з питань охорони праці, цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, але в новому дистанційному форматі серед учасників освітнбого процесу. Так, у період з 01.04.2021 по 01.05.2021 у закладах освіти району організовано та проведено Місячник безпеки життєдіяльності.

Заклади загальної середньої та позашкільної освіти провели День цивільного захисту, Тиждень охорони праці присвячений святкуванню Дня охорони праці в Україні та Всесвітньому Дню охорони праці з охопленням різних просвітницьких заходів, серед яких:

- перегляд навчальних презентацій та відеофільмів про правила реагування при надзвичайних ситуаціях;

- робота агітбригад «Дружин юних пожежних»;

- проведення вікторин, квестів, конкурсів малюнків та фото з тематики «Працюй безпечно», «Безпека понад усе», «Мій вибір – безпека на роботі», «Охорона праці очима дітей»;

- практичне відпрацювання алгоритму дій учасниками освітнього процесу, які працюють невіддалено.

Освітяни стоять на варті та працюють заради безпечного й здорового розвитку підростаючого покоління та працездатності людини. Інвестуймо зараз у стійкі системи безпеки і здоров'я в майбутньому!