Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Шановні саксаганці!

   На порозі величне свято 9 травня - 71-й Переможний день весни, який щороку нагадує нам про ратний подвиг земляків.

   З кожним роком все менше залишається тих, хто зі зброєю в руках та своєю важкою працею наближав Велику Перемогу. Сьогодні ми маємо змогу зупинити час і зберегти їх образи для нащадків та історії. Велич країни - у духовному зв'язку між поколіннями.

   Виконавчий комітет Саксаганської районної у місті ради запрошує вас, ваших рідних і близьких долучитися до проведення святкових урочистостей на території району 09 травня 2016 року о 08.00 та взяти участь в урочистій ході «За перемогу вдячні дідусям», присвяченій саксаганцям, батьки, діди, прадіди яких брали участь у Великій Вітчизняній війні.

   Урочистою ходою передбачено рух по вул. Мелешкіна з фотографіями своїх рідних, які були учасниками бойових дій під час Великої Вітчизняної війни 1941-1945 р., боролися за мирне небо і щасливе майбутнє своєї Батьківщини.

   Заявки учасників для участі у заході приймаються до 08 травня 2016 року до відділу у справах сім'ї та молоді виконкому Саксаганської районної у місті ради. Для довідок звертатися за телефоном 64-30-54.