Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«Спорт замість вулиці» єднає школярів

   За для попередження правопорушень серед підростаючого покоління, з метою залучення їх до занять фізичною культурою і спортом, пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової спортивної роботи, використовуючи елементи ігрових видів спорту, комітетом з фізичної культури та спорту спільно з відділом освіти та службою у справах дітей виконкому районної у місті ради 12 квітня 2016 року на базі комунального позашкільного навчального закладу «ЦСДЮМ «Олімп» (вул. Космонавтів, 13) для дітей, що опинилися у складних життєвих обставинах, була проведена традиційна районна спортивно-ігрова програма «Спорт замість вулиці», присвячена 241-ї річниці заснування міста Кривого Рогу. В заході взяли участь 150 учнів загальноосвітніх шкіл (КЗШ №№ 14, 19, 72).

   Веселі спортивні естафети, розумові конкурси, вболівальниці змагання та показовий виступ вихованців комунального позашкільного навчального закладу «ЦСДЮМ «Олімп» з фітнес-аеробіки та боді-балету (подарували всім учасникам та вболівальникам гарний настрій. Особливою увагою в змаганнях користувалися конкурси серед капітанів команд і вболівальників.

   Перемогу здобула дружна команда «БЕМС» (КЗШ № 19), друге місце посіла команда «Рваний кед» (КЗШ № 14), третє місце залишила за собою команда «Чемпіони» (КЗШ № 72).

   Переможці святкового спортивного заходу були нагороджені кубком. Всі команди отримали грамоти та солодкі подарунки.

   Подібні спортивні заходи в Саксаганському районі є традиційними, якщо вулиця, то тільки спортивна. І нехай гучний спортивний лозунг «Перемагає сильніший» сьогодні відійде на друге місце, бо сьогодні переможці всі, бо захід зібрав до розваг справжніх друзів.