Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Дистанційне навчання «ВИБОРКОМ»

 

 

 

   Виконком Саксаганської районної у місті ради пропонує громадянам з активною життєвою позицією, небайдужим до участі у виборчих процесах,  реалізації свої виборчих прав пройти дистанційне навчання в системі он-лайн навчання "ВИБОРКОМ" (http://vyborkom.org). Крім того, навчання надає можливість членам виборчих комісій пройти навчання і отримати знання, необхідні для успішного виконання своїх обов'язків.

Система є відкритою для всіх користувачів. Реєстрація в системі і доступ до матеріалів системи безкоштовні.

   Для того, щоб отримати повноцінний доступ до всіх функцій системи потрібно зареєструватись (отримати логін і пароль). Реєстрація в системі максимально проста і займає менше 1 хвилини.

   До системи можна також увійти і без реєстрації, скориставшись «Гостьовим доступом». Користувачі, які працюють без реєстрації, не можуть ставити питання, інформація про їх роботу в системі (підписка на теми, результати тестувань, тощо) також не зберігається.

   Систему створено в рамках проекту "Розбудова спроможності в проведенні навчання у виборчому процесі та підвищення обізнаності виборців", що виконується Координатором проектів ОБСЄ в Україні на запит Центральної виборчої комісії та за підтримки Канадського Міністерства закордонних справ, торгівлі і розвитку, Міністерства закордонних справ Норвегії і Уряду Королівства Данія. Інформація, що міститься в системі, є винятково відповідальністю авторів і не обов'язково відображає точку зору Координатора проектів ОБСЄ та донорів проекту.

   На сьогоднішній день система працює в тестовому режимі.

   Пропозиції та зауваження до роботи системи он-лайн навчання "Виборком" Ви можете надіслати на адресу електронної пошти [email protected] або ж висловити на нашій сторінці у соціальній мережі Facebook