Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Новорічне диво!

Як показало опитування дітей-саксаганців шкільного віку, грудень - самий очі-куваний місяць року! І дорослі і малеча чекають від Новорічних та Різдвяних свят справжнього дива, вдихають бадьоре морозне повітря із запахом свіжої хвої. Це, на думку дітей, свято веселощів і сміху, що бринять у повітрі.

Не став виключенням і грудень 2016 року. Для всіх жителів Саксаганського району, а особливо для дітлахів, 22 грудня відбулося свято відкриття ялинкового містечка перед будівлею виконкому, яке стало традиційним за останні роки.

Службою у справах дітей для маленьких мешканців району організовано та проведено святкове дійство, учасниками якого стали всі бажаючі. Веселі конкурси на кращі Новорічну пісню та вірш, Різдвяну колядку згуртували біля намету “На гостину до служби у справах дітей” велику кількість дітлахів не тільки дошкільного та шкіль-ного віку, а й тих, хто ще впевнено себе почуває тільки на руках у тата та мами. Веселі пісні та колядки лунали понад годину. Жоден учасник конкурсів не залишився без солодкого подарунку. Самій активній та артистичній учасниці свята дістався головний приз: м'яке, пухнасте біле ведмежа!

Завершенням святкової програми став гарячий чай зі свіжою випічкою та фото на пам'ять біля Різдвяного вертепу! Нагородою авторам святкової програми були чер-воні щічки та щасливі очі дітей!