Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Лікарі людських душ

Душ человеческих добрые лекари,

Чувств и поступков, – библиотекари,

Кто мы без Вас?

Заплутавшие в замети,

Люди без завтра и люди без памяти…

 

Бібліотекарі відкривають нам величезний вселенський світ - багатогранний світ добра і чудес, людських доль і душевних переживань, любові і романтики, наукових відкриттів і природних явищ, духовного пошуку і естетичного пізнання навколишнього світу.

27 вересня 2018 року усіх завідуючих бібліотечними системами Саксаганського району та бібліотекарів для нагородження було запрошено у відеогалерею комунального закладу культури "Міський історико-краєзнавчий музей" Криворізької міської ради на районні урочистості до Всеукраїнського дня бібліотек.

Усіх бібліотекарів привітала зі святом заступник голови Саксаганської районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Скляр Світлана Леонідівна. Грамотами та почесними грамотами виконкому Світлана Леонідівна нагородила кращих з найкращих працівників бібліотек.

А солодкими подарунками й теплим словом привітала нагороджених завідуюча відділом культури Олена Мігуша.

Після урочистостей запрошені мали можливість переглянути цікавий відеофільм про наше місто Кривий Ріг у форматі 3-Д та на панорамному екрані.

Свято пройшло «на одному диханні». Нагороджені пішли з гарним настроєм та чудовими подарунками.

Бібліотекарі пов'язали своє життя з книгами, з ними працюють і відпочивають, саме їм завжди глибоко віддані. Робота з людьми в поєднанні з роботою з книгами вимагає душевної щедрості, глибоких знань, життєвої мудрості та самовіддачі. Саме люди з такими якостями працюють у бібліотеках для дорослих та дитячих бібліотеках Саксаганського району. Ще раз зі святом, шановні!