Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Свято спорту

Життя і довголіття людини нерозривно пов’язані зі здоров’ям, на яке впливає безліч чинників, серед яких важливе місце займає спорт.

Традиційне святкування Дня фізичної культури і спорту в Україні припадає на другу суботу вересня.

З цієї нагоди з 09 по 14 вересня 2019 року в закладах освіти району організовано проведення Олімпійського тижня.

14 вересня 2019 року заплановано проведення районних спортивно-масових заходів.

Квест «Здорова молодь – здорова нація» для учнів закладів загальної середньої освіти району відбудеться в парку Саксаганському з 9.00 до 12.00. Учасники мають пройти по спортивних станціях: «Рух по купинах», «Ніті-сіті», «Фігурне водіння велосипеду», «Футбол», «Флешмоб», «Баскетбольна станція», «Настільний теніс», «Стрибунці», «Юний боксер», «Знавці Олімпійського руху». За успішне проходження квесту команди будуть нагороджені грамотами комітету з фізичної культури та спорту виконкому районної у місті ради та солодкими подарунками. Для вболівальників кращі спортсмени району підготували показові виступи з різних видів спорту.

Святкове відкриття командних змагань серед колективів підприємств та установ району відбудеться о 9.00 на подвір’ї Криворізького навчально-виховного комплексу № 35 «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - багатопрофільний ліцей «Імпульс» Криворізької міської ради Дніпропетровської області (вул. Співдружності 84а). До програми проведення заходу включено змагання з волейболу, настільного тенісу, дартсу, доміно, шашок.

Тож, запрошуємо на свято спорту учасників та вболівальників!