Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Підтримаємо у дорослому житті!

Щоквартально службою у справах дітей виконкому Саксаганської районної у місті ради проводяться засідання робочої групи з питань координації соціальної роботи з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклуванн, яким виповнюється 18 років.

Під час зустрічей запрошеним підліткам членами робочої групи роз`яснюються важливі питання, які будуть супроводжувати осіб зазначеної категорії після досягнення повноліття, зокрема: про отримання одноразової грошової допомоги, про надання допомоги дітям зазначеної категорії з питання працевлаштування, про здійснення соціального супроводу після досягнення повноліття, про порядок виплат соціальної допомоги піклувальникам на підопічних.

Саме таке засідання відбулося 31 серпня поточного року у виконкомі районної у місті ради, на якому лунало безліч питань зі сторони запрошених підлітків на вищезгадані теми. Діалог виявився продуктивним та динамічним, жодне питання не залишилось без відповіді та активного обговорення.

Наступне засідання робочої групи з питань координації соціальної роботи з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклуванн, яким виповнюється 18 років, відбудеться відповідно до плану роботи служби у справах дітей виконкому районної у місті ради.