Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Турнір з футболу серед школярів мікрорайону Артема вшосте зібрав на «Кубок Друзів»

   З метою популяризації дитячо-юнацького футболу в районі, організації змістовного дозвілля серед школярів, під патронатом депутатів районної у місті ради Беззубченка В. В. та Старовойта В. В. та підтримки федерації футболу міста Кривого Рогу,  07 та 09 вересня 2016 року  на  футбольному  полі КЗШ № 72 (вул. Мануйлова, 8а) та КСШ № 107 (вул. Мануйлова, 11) відбувся шостий традиційний турнір з футболу серед учнів закладів освіти 9-11 класів мікрорайону «Артема», в якому взяли участь 120 чоловік з восьми команд (КЗШ №№ 14,19, 31, 58, 72, 120, КСШ № 107, КПНЛ).

   В перший день змагань 07 вересня 2016 року  команди грали за олімпійською системою на вибування та визначали між собою фіналістів у іграх за І-ІV місця.

   09 вересня 2016 року на подвірр’ї  КЗШ № 72 спортивний захід розпочався святковим парадом всіх учасників турніру, до яких з вітальним словом звернулися заступник голови  Саксаганської районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради, депутат районної у місті ради Старовойт Василь Володимирович та заступник обласної федерацій футболу Левицький Ігор Васильович.

   На стадіоні зібралося чимало вболівальників з числа учнів вищеназваних закладів, вчителів, батьків та мешканців мікрорайону Артема.

   Першими в матчі за ІІІ-ІV місця змагалися збірні команди КПНЛ (тренер Козов В. В.) та КЗШ № 31 (тренер Горячов Є. С.). Основний час не виявив переможця, тому, згідно з положенням турніру, пробивалися післяматчеві пенальті, де кращими та холоднокровними (2:0) виявилися учні КЗШ № 31.

   Другими у фінальному двобої в матчі за І-ІІ місця зустрілися команди КЗШ № 19 (тренер Штамбур О. О.) та КЗШ № 120 (тренер Стоянова Н. М.). Маючи перевагу в один м’яч після першого тайму, збірна команда КЗШ № 120 втратила ініціативу та пропустила в свої ворота два м’ячі.

   Цього дня вперше за шість років перемогу здобула команда КЗШ № 19 (тренер Штамбур О. О.), ставши чемпіонами та володарями «Кубку Друзів» в традиційному шкільному футбольному турнірі.

   На церемонії нагородження команди призери турніру від депутатів районної у місті ради Беззубченка Валерія Вікторовича та Старовойта Василя Володимировича отримали кубки, команда переможниця спортивного заходу, окрім перехідного «Кубку Друзів», для покращення матеріально-технічної бази школи, отримали головний приз «принтер». Всі команди-учасниці спортивного заходу, від спонсорів турніру: ТОВ «Арістей КР» (директор Гапонов А. Л.), отримали солодкі призи у виді напоїв.

   Організаційним комітетом були визначені кращі гравці турніру, які отримали пам’ятні сувеніри. Ними стали:

- кращий воротар – Гуров Яков (КЗШ № 31);

- кращий захисник – Жиров Дмитро (КПНЛ);

- кращий бомбардир (4 м’ячі) – Мішенін Дмитро (КЗШ № 19).

   Що ж, з кожним роком турнір стає цікавішим, а юнацький футбол видовищним. Поздоровляємо хлопців КЗШ № 19 та директора їх закладу Євдокимову Тамару Василівну з перемогою.