Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Продовжуємо сезон «вічної класики»!!!

03.07.2021 та 07.08.2021 відбулися чергові концерти класичної музики у рамках проєкту «Музичний вікенд. Вічна класика, доступна кожному!», який є переможцем у категорії «Соціальні проєкти» конкурсу «Громадський бюджет».

Зі сцени парку лунала класична та джазова музика у виконанні запрошених гостей, а саме: Класика аргентинського танго та танго-нуєво «Embrace Quartet» (м. Дніпро), Класика неаполітанської пісні ХІХ ст. у виконанні Миколи Єфіменка (м. Дніпро), фортепіано-соло Олексія Пєтухова (м. Одеса), Квінтет Ксенії Слободян. Триб’ют класики, та класика аргентинського танго у виконанні Spiel de Trois (м. Харків).

«Родзинкою» одного з концертів стали пісні у стилі фанк у виконанні колективу Soulike Project (м. Київ).

Приємно відмітити, що парк Саксаганський стає традиційним місцем зустрічі істинних поціновувачів якісної класики та джазу, невимушеного атмосферного відпочинку містян.

Якщо у Вас не було змоги відвідати попередні концерти, то запрошуємо відкрити для себе музичний світ на унікальних в місті вечорах у парку Саксаганському 21 серпня та 11 вересня. Початок о 17-00 (вхід вільний).