Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Криворізький економічний інститут : ТУТ ПОЧИНАЄТЬСЯ ІСТОРІЯ ВАШОГО УСПІХУ!

Якщо ваша посада вимагає наявності фахової освіти і є потреба отримати освітній рівень спеціаліста (магістра) з публічного управління та адміністрування  протягом 1-2 років без відриву від виробництва на заочній формі навчання - то для вас є гарна новина!

З 2016 року у Криворізькому економічному інституті ДВНЗ "КНЕУ ім. В. Гетьмана" з'явилася спеціальність 074 «Публічне управління та адміністрування», яка була введена до переліку спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти в Україні замість спеціальностей "Державне управління", "Місцеве самоврядування", "Державна служба" та ін., за якими раніше готували фахівців для публічної служби. Підготовку фахівців такої спеціальності в інституті здійснює кафедра менеджменту та публічного адміністрування за рівнями бакалавра, спеціаліста та магістра денної та заочної форми навчання.

Навчання в Кривому Розі на заочній формі - це мінімум затрат часу, можливість отримувати освіту без відриву від основної роботи, кваліфікований професорсько-викладацький склад, сприятливі умови для вступу (через тестування), можливість проходити практику за місцем основної роботи, виконання завдань у віддаленому режимі на сайті інституту у інтерактивному спілкуванні з викладачем.

Цікаво, що на цю спеціальність можна вступити незалежно від віку, а також спеціальності за базовою освітою.

За повідомленням Орлова Валентина Валентиновича, завідувача кафедри менеджменту та публічного адміністрування КЕІ КНЕУ ім. В. Гетьмана, прийом документів вже розпочато з 04 липня  і завершується 15 липня 2016 року, вступні співбесіди відбудуться з 16 до 22 липня 2016 р. Початок навчання з 1 вересня 2016 року.

За більш детальною інформацією про спеціальність та можливості її отримання у Криворізькому економічному інституті можна звернутись за тел. 067-918-26-14 або звернувшись безпосередньо до вищого навчального закладу за адресою: вул. Медична (колишня вул. Семашка) 16.