Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Знайдіть нам маму!

Адже, так не повинно бути на світі, щоб були втрачені діти.

У березні 2021 року рішенням суду було позбавлено батьківських прав нерадивих батьків у відношенні їх дев’яти дітей.

Наразі дітки перебувають в сиротинцях нашого міста.

Це діти з пораненою душею, здається, що душа деяких з них схожа на оголений нерв - миттєво і гостро реагує на біль.

Діти, які пережили розрив, розлуку з сім'єю, з близькими. Страшним, часом жорстоким було життя в їх сім'ях, але розрив зі звичним середовищем для дитини - ще один стрес, він відчуває страх перед майбутнім, самотність, горе від втрати близьких. Але і на камінні, як відомо, ростуть дерева. Пережити все це їм доводиться, і вони продовжують жити, грати, радіти, спілкуватися, дружити і сваритися, як і всі діти, намагаються приліпитися до тих дорослих, хто поруч. Але в глибині душі живе біль від того, що ти - один, що нікому по суті не потрібен, і ховається бажання когось обійняти, притулитися, назвати мамою, розповісти про те, що хвилює.

Діти чекають і сподіваються, особливо маленькі. Вони запитують незнайомих: "А ви до кого?" Вони просять: "Знайдіть мені маму", вони придумують собі батьків.

Для того, щоб подарувати шанс дітям, які залишилися без батьківського піклування, на здійснення мрії мати матусю, і ви маєте бажання і можливість зігріти серцем знедолену дитину, звертайтесь до служби у справах дітей виконкому Саксаганської районної у місті ради за адресою: вул. Володимира Великого, 32, телефон 94 82 08.