Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Нарада з заступниками директора школи з виховної роботи

07.04.2021 відділом освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради проведено онлайн-нараду з заступниками директора школи з виховної роботи та методистами закладів позашкільної освіти району, відповідальними за напрямками.

На нараді проаналізовано стан злочинності та правопорушень, бродяжництва серед учнів закладів загальної середньої освіти району за І квартал 2021 року. Розглянуто основні напрямки роботи постійно діючої комісії з превентивних питань та раннього виявлення неповнолітніх, схильних до вживання психоактивних речовин, алкоголю та тютюнових виробів, пріоритети в роботі з превентивного виховання учасників освітнього процесу.

Методисти закладів позашкільної освіти району, відповідальні за напрямками, проанонсували проведення районних заходів, конкурсів та змагань, запланованих у квітні 2021 року,  приділивши увагу відзначенню календарних та пам’ятних дат.

Заступники директора з виховної роботи Криворізьких загальноосвітніх шкіл №№ 43, 119 та Криворізької спеціалізованої школи № 118 поділились досвідом роботи психологічної служби закладу.