Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Засідання атестаційної комісії II рівня відділу освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради

Принциповим моментом атестації є оцінка ефективності діяльності педагога і прийняття рішення про підвищення його кваліфікації або рівня компетентності. Іншими словами, система атестації педагогічних працівників орієнтується на зростання професійної майстерності педагогів та розвиток освіти в цілому.

07.03.2024 відбулося третє засідання атестаційної II рівня відділу освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради, на якому членами комісії, в конструктивному діалозі, було проаналізовано професійні компетентності педагогічних працівників, що атестуються з урахуванням їх посадових обов’язків і вимог професійного стандарту. Члени комісії ознайомились з висновками міської експертної групи з питань атестації практичних психологів, асистентів вчителя, які атестуються комісією II рівня відділу освіти, щодо оцінювання їх професійної діяльності. Сплановано орієнтовну дату проведення останнього засідання комісії, на якому будуть прийняті важливі рішення для кожного педагога, який атестується та слугуватимуть стимулом активізації професійної діяльності.