Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Дівочий Кубок Гурова – п’ятирічний переможний саксаганський майстер-клас

   З 02 по 05 березня 2015 року в спортивних залах палаців спорту «Локомотив» та ДЮСШ № 8 відбувся ХV міській турнір з баскетболу на Кубок народного депутата України трьох скликань Гурова В. М. серед дівчат шкільного віку, присвяченого до міжнародного жіночого Дня 8-го березня, в яких взяли участь вісім збірних команд з семи районів та збірна професійно-технічних навчальних закладів міста (96 чол.).

   За жеребом всі учасники були розділені на дві групи по чотири команди в кожній. Команди, що зайняли в своїх групах другі місця зустрілися між собою за право володіти «бронзовими» нагородами. В двобої між збірними командами ПТНЗ та Дзержинського районів перемогу святкували юні спортсменки Криворізького центру професійної освіти робітничих кадрів торгівлі та ресторанного сервісу (тренер Поліщук В. К.). Переможці в групах змагалися між собою в фіналі за право володіти почесним Кубком народного депутата України Гурова В. М. Перше місце здобула команда юних баскетболісток Саксаганського району (тренер Токарчук Ю.Т.), друге дісталося збірній команді Жовтневого району (тренер Павлова В. В.).

   Переможці та призери міських змагань були нагороджені кубками, грамотами, медалями та солодощами. Були визначені кращі гравці турніру, ними стали:

- кращим центровим – Максимова Олександра (Жовтневий район);

- кращим захисником – Рябкіна Ганна (ПТНЗ);

- кращим нападаючим – Даніш Дар’я (Саксаганський район).

   Дуже приємно, що цей почесний трофей п’ятий раз поспіль залишають за собою юні саксаганочки. Тож поздоровляємо дівчат.