Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про роботу кінотеатру “Олімп” ТОВ “ДРІМ -ВОЛД”

   Відділ культури виконкому районної у місті ради протягом року плідно співпрацює  із 20 - ма закладами культури Саксаганського району. Одне із найвизначніших місць серед яких, займає кінотеатр “Олімп” ТОВ “Дрім-Волд”.

   Кінотеатр “Олімп” біло відкрито  у серпні 1981 року. Сквер, який оточує кінотеатр, обладнаний пішохідними доріжками, клумбами, місцями відпочинку було закладенено у 1979 році.

   Кривий Ріг – це місто, де культура й мистецтво є реальністю життя багатьох людей. Це великий скарб нашого народу, який передає світосприйняття, національну психологію, багатство духовно - естетичного світу.

   На сьгоднішній день, мешканці Саксаганського району та міста Кривого Рогу мають прекрасну змогу відвідати сеанси у кінотеатрі “Олімп”. На жаль, через погіршення економічної та фінансової стабільності, відвідуваність кіноте-атру знизилась приблизно на 70%. За віковими ознаками, основною масою відвідувачів кінотеатру - молоді люди, віком до 35 років. Однак, на прем'єрні покази фільмів історичної тематики, до кінотеатру приходять і люди більш старшого покоління.

   Серед основних і болючих проблем для кінотеатру, було і залишається -  кінопіратство. Юне покоління, маючи вільний доступ до мережі “Інтернет”, не відвідує кінотеатрів, залишаючись при цьому повз кіномистецтва.

   Стосовно вартості квитків - тут підхід диферинційований. Для певних категорій глядачів, зокрема, студентів, учнів шкіл передбачена спеціальна знижка.

   У період з 06 по 15 березня, у кінотеатрі можно переглянути такі прем'єрні покази фільмів: