Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Шановні мешканці Саксаганського району!

Просимо звернути увагу, що відповідно до листа Міністерства у справах ветеранів України від 26.01.2024 № 1399/6.1/6.2-24 стосовно можливості проведення професійної адаптації осіб, які звільняються або звільнені з військової служби, з числа ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, членів сімей таких осіб, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України та постраждалих учасників Революції Гідності, на базі Навчального центру по підготовці, перепідготовці та підвищенню кваліфікації кадрів, який знаходиться в м. Біла Церква Київської області.

Навчальний центр має можливість проводити підготовку, перепідго-товку та підвищення кваліфікації кадрів за такими професіями, як: тракторист, машиніст автогрейдера, машиніст екскаватора, машиніст котка самохідного з рівними вальцями, машиніст укладача асфальтобетону пересувного, машиніст дорожньо-будівельних машин, водій навантажувача, електрогазозварник, водії транспортних засобів категорії «А, А1», «В», «С, С1», «СЕ», «Д, Д1»

Разом з тим, повідомляємо, що Навчальний центр на період підготовки та/або перепідготовки іногородніх за умови відсутності в них іншого місця проживання може розмістити у відомчому гуртожитку.

Навчальний центр знаходиться за адресою: м. Біла Церква, вул. Київська, 113, Київська обл. Телефони для довідок: 067 009 03 43, 067 509 03 43, (04563)5.22.91.