Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Наради з керівниками закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти

08 лютого 2024 року для керівників закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти району проведено наради. На нарадах були розглянуті  питання: про бюджет  по галузі «Освіта» на 2024 рік, про підсумки підготовки адміністративно-педагогічного персоналу і вихованців закладів освіти району з цивільного захисту за 2023 рік та постановка завдань на 2024 рік, про ведення військового обліку в закладах освіти. Керівників закладів було ознайомлено з новими нормативними документами , в тому числі із змінами  до деяких законодавчих актів України щодо запобігання та протидії мобінгу (цькуванню), керівників дошкільної освіти – із  статистичними даними щодо діяльності закладів у 2023 році, розглянуто основні недоліки у поданні державної статистичної звітності.  

На нараді презентовано проведення благодійного міського марафону «#ЄднаємосьЗарадиПеремогиКР 2.0 (7 районів – 7 тижнів – 7 пікапів)».

Заклади освіти отримали доручення з розглянутих на нараді питань.