Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Довгоочікуване відкриття плавального басейну в ДЮСШ № 10

07 лютого на базі комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа № 10» відбулося відновлення навчально-тренувальних занять в плавальному басейні після капітальної реконструкції системи фільтрації. На заході були присутні почесні гості, тренери та вихованці спортивної школи. Усіх присутніх привітав Криворізький міський голова Юрій Вілкул, заступник міського голови Валентина Бєрлін, голова Саксаганської районної у місті ради Валерій Беззубченко.

Відтепер, на думку міського голови, у нас краща вода в басейні, що може бути! Цьому сприяє і автоматична система підігріву води, і нові теплові насоси, і новітня система очищення басейну. А з новим електронним комп’ютеризованим табло, яке показує результати запливу спортсменів, проведення тренувального процесу і змагань суттєво покращується, виходить на новий рівень.

Отже, з сьогоднішнього дня в будь яку пору року наш оновлений басейн надає можливість тренуватися спортсменам, приймає відвідувачів, радує населення району та міста!