Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Новорічні дива для дітей пільгової категорії

       Новорічні та Різдвяні свята – це казковий період для дітей.

       Свято Миколая – одне з найулюбленіших серед дітей, адже цього дня найзаповітніші мрії стають реальністю. А щоб подарувати дітям казку, традиційно новорічне свято для дітей влаштовує голова виконкому Саксаганської районної у місті ради В. Беззубченко.

       19 грудня 2016 року у Палаці культури «Мистецький» відбулося свято для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування та дітей з малозабезпечених родин, 1-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів.

       Під час заходу малечу радували найкращі творчі колективи Палацу культури «Мистецький», які своїми дійствами створили справжню чарівну казку. А яскраві костюми та цікавий сюжет до останнього тримали увагу наймолодших глядачів. Святкували весело. 109 дітей пільгових категорій отримали солодкі подарунки. Всі діти, батьки, педагоги вдячні за підготовку казкового новорічного свята.

       26 грудня у КНВК №35 «Імпульс» ялинка засвітила свої яскраві вогні для 93 дітей, чиї батьки захищають кордони нашої країни у зоні АТО, 1-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів та гостей, що були запрошені на новорічну розважальну програму «Одного разу під Новий рік…».

       Казкові герої: Баба Яга, Кощій, Лісовик, Кікімора, активні ігри та конкурси «Гонки стоніжок», «Під щасливою зіркою», «В гостях у казки» створювали святковий настрій в залі. Святково прикрашена ялинка, усміхнений Дід Мороз зі своєю красунею Снігуронькою, щасливі діти, захоплююча атмосфера, що панувала на святі, солодкі подарунки - що ще треба для новорічного настрою,

       Кожна дитина заслуговує на втілення своєї маленької дитячої мрії!