Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

`Миколай - наш доброчинець, є для всіх в нього гостинець`

   Холодний по погоді і найтепліший для душі - Грудень місяць! Всі починають готувати подарунки, мріяти. Кожен чекає чогось особливого для себе, виконання найзаповітнішого бажання в Новий Рік!  Винятком не стають і діти, які залишилися за волею долі без батьківських тепла і опіки! Вони так само, та напевно ще сильніше, чекають на чарівну казку в новорічні свята, і в кожного своє заповітне бажання! І може виконати бажання не так і просто, але подарувати дітям свято та віру в дива під силу студентам Криворізького державного комерційно-економічного технікуму.

   Тому за старою доброю традицією 19 грудня студентський парламент технікуму, в рамках благодійного проекту "Милосердя", створював справжнісіньку казку "Миколай - наш доброчинець, є для всіх в нього гостинець" для вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей м.Кривого Рогу.  Діти, як завжди, зустрічали нас радісними посмішками, родинною атмосферою та заздалегіть підготовленою святковою виставою!

   В образах студентів до малечі в гості завітали і святий Миколай, і соловей-розбійник, і добрі Феї, які разом з дітьми грали в сніжки, малювали, танцювали і просто веселилися! Ну і звичайно ж, що за свято без подарунків. У день Святого Миколая для кожного були приготовлені солодощі, фрукти, іграшки, канцелярські товари для творчості, і найголовніше - святковий настрій!