Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Подбаймо про довкілля!

Шановні мешканці нашого міста повідомляємо, що на території Саксаганського району продовжуються роботи з прибирання центральних вулиць, паркових зон, прибудинкових територій від опалого листя.

Управлінням благоустрою та житлово-комунального господарства разом з відділом економіки та промисловості виконкому районної у місті ради організовано роботи по вивезенню опалого листя з території району з залученням автомобільної техніки ТОВ «РУДОМАЙН» та робітників КП «Сансервіс» КМР, які проведено 08.12.2020 та 09.12.2020.

Висловлюємо вдячність підприємствам за активну життєву позицію в напрямку підтримки чистого довкілля в нашому місті.

До речі, звертаємося до тих підприємств, громадян, громадських організацій, які ще не приступили до прибирання території від опалого листя, долучайтесь до прибирання своїх ділянок, оскільки чистота міста, його площ і вулиць, дворів і будинків передусім залежить від усіх нас. 

Впевнені, що  спільними  зусиллями  ми  зможемо  навести лад у Саксаганському районі, який буде радувати око,  тішити  душу  і  приємно вражати  гостей.