Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Довгоочікувана зустріч з коуч-тренером з бізнес-успіху

З огляду на динамічні зміни у всіх сферах життєдіяльності та надшвидкісні темпи розвитку високих технологій, спеціальності, які існують зараз, відходять на другий план. Уже сьогодні, на міжнародному ринку праці відчувається нестача кваліфікованих працівників в області нано та IT-технологій, медицині, інженерії, агрономії, управлінні.

На думку фахівців, одні з найпопулярніших професій майбутнього будуть пов'язані з космосом та віртуальною реальністю. Також, футурологи переконані, що всупереч існуючим стереотипним думкам про заміну людської праці роботами, все одно у перспективі залишаться професії, пов'язані з діяльністю людини. За ким будуть полювати хедхантери та які професії будуть популярні в найближчому майбутньому, саме над такими запитаннями замислилися учні 8-х класів Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 120 Криворізької міської ради Дніпропетровської області - майбутні господарі планети Земля, перед якими вже дуже скоро постане питання: Ким бути?

Для того, щоб допомогти дітям сформувати своє враження про ту чи іншу професію, бібліотека-філіал № 15 комунального закладу культури «Міська дитяча бібліотека» Криворізької міської ради запросила професійного коуч-тренера з бізнес-успіху, людину з широким колом інтересів і умінь, талановитого письменника, колекціонера Євгена Пантелу.

Пан Євген не пошкодував свого часу і енергії і допоміг дітям зорієнтуватися у майбутній професійнії, допоміг навчитися висловлювати свої думки, працювати у команді. Всі ці навички знадобляться дітям у майбутньому дорослому житті.

Щиро дякуємо Євгену Пантело за допомогу у проведенні заходу.