Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Криворізькі контракти-2016

         Доброю традицією для мешканців міста та району стало щорічне проведення виставок-ярмарків «Криворізькі контракти». Учасниками XXI-ої спеціалізованої виставки-ярмарку у поточному році стали шість підприємств-товаровиробників Саксаганського району, а саме: ТОВ фірма «Тона ЛТД», ТМ «Булочна №1» ФО-П Шнель О.А., кондитерський цех ТМ «Ідеал» ФО-П Плахтієнко В. Т., кондитерський дім «БоН АсортІ» ФО-П Бондаренко А. М., міні-пекарня ФО-П Нестерова А.С. та ковбасний цех «ФО-П Бугаєн- ко Г. В.

         За підсумками проведення виставки-ярмарку «Криворізькі контракти-2016» дипломами управління розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради та подячними листами голови виконкому Саксаганської районної у місті ради нагороджено всіх учасників виставки. Подячним листом голови виконкому районної у місті ради відзначено ФО-П Гулик О. В., керівника ресторану «Вілен», за високий рівень підготовки районної експозиції «Смаколики Рудани» та її презентації.

         За виробництво якісної конкурентно-спроможної продукції та за активну участь у виставці-ярмарку «Криворізькі контракти-2016» відзнакою ДП «Кривбасстандартметрологія» нагороджено ФО-П Плахтієнко В. Т., керівника кондитерського цеху ТМ «Ідеал» та ФО-П Бондаренко А. М., керівника кондитерського дому «БоН АсортІ».

         За високий професіоналізм, оригінальність, майстерність, креативний і творчий підхід до оформлення районної експозиції «Смаколики Рудани» на ХХІ-ій спеціалізованій виставці-ярмарку «Криворізькі контракти» виконком Саксаганської районної у місті ради нагороджено дипломом виконкому міськради.