Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Проект рішення виконкому Криворізької міської ради «Про встановлення тарифів на послуги міського електричного транспорту в м. Кривому Розі» та аналіз його регуляторного впливу

КРИВОРІЗЬКА МІСЬКА РАДА 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ 

ПРОЕКТ РІШЕННЯ

 

Про встановлення тарифів на послуги міського електричного транспорту в м. Кривому Розі

 

Розглянувши звернення комунальних підприємств «Міський тролейбус», та «Швидкісний трамвай» щодо перегляду тарифів на послуги міського електричного транспорту в м. Кривому Розі; з метою забезпечення споживачів міста життєво необхідними послугами з пасажирських перевезень, беззбиткової роботи вищевказаних підприємств; ураховуючи Наказ Міністерства інфраструктури України від 25 листопада 2013 року №940 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги міського електричного транспорту (трамвай, тролейбус)»; керуючись Законами України «Про міський електричний транспорт», «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради вирішив:

 

          1. Установити тарифи на послуги міського електричного транспорту          в м. Кривому Розі в розмірі:

1.1    міський тролейбус           -         2,50 грн.;

1.2    міський трамвай               -         2,50 грн.;

1.3    швидкісний трамвай        -         2,50 грн.

 

2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконкому міської ради від 11.04.2012 №118 «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів міським електротранспортом у м. Кривому Розі».

 

3. Рішення набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

 

4. Управлінням розвитку підприємництва, економіки виконкому Криворізької міської ради, відділу преси та інформації апарату міської ради і виконкому (Рижкова І.О., Підпалько Т.А., Герасименко І.М.) забезпечити інформування населення міста про зміст рішення у визначений чинним законодавством України термін.

 

5. Управлінню економіки виконкому Криворізької міської ради забезпечити виконання заходів щодо проведення базового, повторного та періодичного відстежень результативності дії рішення відповідно через шість місяців, рік та раз на кожні три роки. Звіт оприлюднювати в Криворізькій міській комунальній газеті «Червоний гірник» та на офіційному веб-сайті виконкому Криворізької міської ради в мережі Інтернет у терміни, визначені чинним законодавством України.

 

6.   Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Полтавця А.А. 

 

АНАЛІЗ регуляторного впливу до проекту регуляторного акта – рішення виконкому міської ради «Про встановлення тарифів на послуги міського електричного транспорту в м. Кривому Розі»