Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про проведення районного урочистого заходу з нагоди святкування Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

   09 листопада 2015 року святкується Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.

 

   Розвиток сфери культури забезпечує надійний зв'язок між поколіннями і народами, духовне становлення особистості та її моральні підвалини, наступність у справі виховання молодого покоління на основі любові до своєї країни і народу. Своєю самовідданою працею, невичерпним натхненням і вірним служінням мистецтву працівники культури наповнюють незабутніми враженнями будь - який день життя, дарують свято, радість і гарний настрій.

 

   Культура робить людину особистістю. Незримою силою вона формує національну спільність, робить людей неповторними, несхожими на інших. Завдяки щоденній Вашій праці,  невтомно доглядаються джерела духовності, правди і краси. Дякуючи творчому неспокою та громадському подвижництву майстрів культури та мистецтв, народна та професійна культура рясно вродила вагомими духовними здобутками.

   На території Саксаганського району - 20 закладів культури, в яких працює більше як півтисячі чоловік, з них 20 нагороджені найвищою відзнакою Кривого Рогу – Почесним знаком “За заслуги перед містом”.

   09 листопада 2015 року в залі засідань виконкому Саксаганської районної у місті ради, відбувся районний урочистий захід, присвячений Всеукраїнському дню працівників культури та майстрів народного мистецтва. На нього були запрошені керівники та працівники закладів культури  та позашкільної освіти району. Святкова атмосфера у залі була пройнята веселим настроєм та тремтливим хвилюванням.

 

   Із професійним святом, присутніх привітала заступник голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Скляр С. Л. Зі ширими словами побажань міцного здоров'я, успіхів у подальшій роботі, заступник голови звернулася до присутніх гостей. Кращі з кращих працівників закладів  були цього святкового дня нагороджені Почесними грамотами та Грамотами виконкому районної у місті ради.

 

   Шановні працівники галузі культури! В цей святковий день щиро ватаємо Вас і бажаємо сили і добра, віри у світле майбутнє і наснаги для його творення!

 

   Почесно несіть  звання, яке ви обрали серцем! Будьте гордими за свою причетність до великої культурологічної справи! Щастя і благополуччя Вам і вашим родинам, зі святом!