Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

На території Саксаганського району знаходиться одне з найбільших підприємств по виготовленню металоконструкцій не лише в місті, але й в межах Дніпропетровщини

   На території Саксаганського району знаходиться одне з найбільших підприємств по виготовленню металоконструкцій не лише в місті, але й в межах Дніпропетровщини - ТОВ "Завод металевих конструкцій".

   Щорічно завод виготовляє більше 10 тисяч тонн металоконструкцій для найбільших підприємств України, які використовуються в усіх сферах виробництва, будівництва і навіть побуті. Продукція заводу упевнено заповнює нішу потреб в металевих конструкціях для гірничо-металургійного комплексу України та будівельної галузі Криворізького регіону. ТОВ «Завод металевих конструкцій» став надійним партнером-постачальником для ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», підприємств групи Метінвест Холдинг, ХейделбергЦемент Україна тощо.

   Завод займається виробництвом металоконструкцій усіх видів і форм: двотаврові зварні балки, гуркоту, колони, бункера, воронки, резервуари, стінні обгороджування, повітропроводи і трубопроводи, майданчики і сходи, нестандартизоване устаткування (переходи, компенсатори і інше).

   Процес виготовлення розпочинається з проектування конструкції. Висококваліфіковані проектувальники і інженери підприємства розроблять індивідуально для кожного замовника найбільш оптимальну форму конструкції та її елементів, використовуючи у ході проектування лише ультрасучасне устаткування із спеціальними комп'ютерними програмами і технологіями.

   За роки клопіткої роботи ТОВ «Завод металевих конструкцій»  якнайкраще налагодив процес виробництва своєї продукції, де за кожен етап роботи чітко відповідає окрема дільниця підприємства. При цьому кожна з дільниць обладнана спеціалізованим устаткуванням, призначеним для певної роботи. Приміром, механічна дільниця  має ряд фрезерних, свердлувальних, токарно-гвинторізних і інших верстатів. А дільниця заготівлі оснащена устаткуванням, необхідним для рубки і різання металу. На зварювальній дільниці встановлені апарати, які ведуть зварювання під флюсом і в середовищі інертних газів. Після завершення виробничого процесу металева конструкція піддається ретельному контролю якості, а при необхідності усі зварювальні шви перевіряються ультразвуком.

   Усі металоконструкції, виробником яких є ТОВ «Завод металевих конструкцій», мають абсолютну відповідність державним та світовим стандартам якості.

   Запорукою успішної роботи підприємства є 30-річний досвід роботи, сучасне устаткування, а також безперечно – управлінські здібності директора підприємства Асварова Гирая Султангерійовича та професійна висококласна команда працівників підприємства, яка налічує більше 150 чоловік.

 

   У серпні колектив ТОВ «Завод металевих конструкцій» відзначає своє професійне свято - День будівельника, з нагоди якого виконкомом районної у місті ради нагороджено кращих працівників підприємства:

- почесною грамотою: Сафронова В. В. - слюсаря із складання металевих конструкцій;

- грамотою виконкому районної у місті ради: Бабенка О. М.  - заступника директора з виробництва; Нікітіну М. В. – заступника головного бухгалтера; Подольську Д. С. – інженера-програміста; Старік В. Є. – слюсаря-ремонтника.

 

   Виконком районної у місті ради вітає усіх працівників ТОВ «Завод металевих конструкцій» з професійним святом! Ваша практична діяльність – реальний внесок в оновлення району та міста Кривого Рогу. Навіть за складних економічних умов ви шукаєте шляхи поліпшення своєї діяльності, конкурентоздатності будівельної продукції, зростання авторитету професії будівельника. Зичимо вам здоров’я, успіхів і натхнення, благополуччя вашим сім’ям. Нехай ваша праця приносить вам радість і достаток.