Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Концерт Петра Чорного

08 липня до Дня родини з великим сольним концертом виступив на сцені МКЗ «Палац культури «Мистецький» КМР талановитий співак, музикант, шоумен - заслужений артист України — Петро Чорний.  Мета цього чудового концерту — підтримка ЗСУ. Зазначимо, що Петро Чорний «офіційний амбасадор» 128 бригади ТРО, підрозділу «СХІД» (м. Дніпро).

Заслужений артист і найвідоміший ром України вразив глядачів не лише силою свого прекрасного голосу, а й відмінним почуттям гумору. Його неперевершений голос називають «Чорним золотом України», який виконує циганські романси та українські пісні. Петро Чорний не тільки талановитий співак, але й віртуоз гри на роялі. Неперевершена гра на музичному інструменті була великим здивуванням на концерті для всіх глядачів.

Так склалося, що саме в цей день в Петра Чорного іменини. Подарунком для співака було привітання від голови Саксаганської районної у місті ради Василя Старовойта, відео-вітання військовослужбовців, яких підтримує Петро та творчий подарунок від соліста Палацу культури «Мистецький» Миколи Клінецького.

А талановитий гурт «Jazz cake» КЗСМО «Музична школа №3» КМР не залишив нікого осторонь, глядачі запалювали під веселі тембри інструментів.

Вже стало доброю традицією спільний виступ творчих колективів району з зірками естради:

- з Люсею Кавою запалювала зразкова естрадна студія «Ля-ля-фа» (керівник Оксана Єфимчук) МКЗ «Палац культури «Мистецький» КМР, а з Петром Чорним виступали учасники зразкового аматорського хореографічного ансамблю «Юність» (керівник Тетяна Вдовенко) МКЗ «ПК «Мистецький» КМР.

Багато яскравих емоцій, приємних вражень та святкового настрою подарував концерт, де кожен зміг поринути у світ живої музики, циганських романсів та щирих українських пісень.