Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Турнір з міні-футболу – шана ветеранам Великої Вітчизняної війни

         З метою пропаганди здорового способу життя, розвитку масового ігрового спорту в районі й місті, залученням підростаючого покоління до регулярних занять спортом 9 травня 2017 року в Саксаганському районі на спортивному майданчику зі штучним покриттям тренувальної бази ФК «Гірник» (вул. Світлогорська, 1в) відбувся традиційний турнір з міні-футболу серед команд позашкільних навчальних закладів 2007-2008 років народження, присвячений 72-й річниці Перемоги на нацизмом у Другій світовій війні, Дню пам’яті та примирення.  

         В районному турнірі з міні-футболу серед команд позашкільних навчальних закладів 2007-2008 років народження взяли участь чотири команди: ФК «Гірник-1», ФК «Гірник - 2», ЦСДЮМ «Олімп», ЦДЮТ «Сонях», які змагалися між собою по круговій системі. Команди були, відносно, рівні по класу, і як результат, в турнірній таблиці три команди мали однакову кількість очок та рівність у всіх показниках крім. Переможця визначали за різницею забитих і пропущених м’ячів. Перше місце здобула команда ЦСДЮМ «Олімп» (тренер Маринич В. Г.), друге місце посіла команда ФК «Гірник - 1» (тренер Чернявський М. А.), третє місце дісталося команді ЦДЮТ «Сонях» (тренер Толбас В. О.).

         Переможці та призери турніру були нагороджені кубками, медалями, грамотами. Всі учасники змагань від «Кондитерського Дому «Бон-Асорті» ФОП Бондаренко А. М. отримали солодощі.

         Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні традиційного турніру з міні-футболу «Кубок Перемоги» серед команд позашкільних навчальних закладів 2007-2008 років народження спонсорам-меценатам, приділившим особливу увагу розвитку здорового способу життя підростаючого покоління: адміністрації тренувальної бази ФК «Гірник» в особі Колоса Володимира Вікторовича, ТОВ «Арістей КР» в особі директора Гапонова Андрія Леонідовича та «Кондитерський Дім «Бон-Асорті» ФОП Бондаренко А. М.

         Поздоровляємо всіх зі святом! Пам’ятаємо минуле, збережемо майбутнє!