Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Велосипедний туризм

         06 квітня 2017 року на базі КПНЗ «Центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді «Мандрівник» КМР відбулися районні змагання з велосипедного туризму (велотріал) серед учнівської молоді з метою популяризації та розвитку велосипедного туризму, пропаганди здорового способу життя, вдосконалення спортивної майстерності з техніки велотуризму та визначення найсильніших команд навчальних закладів Саксаганського району.

         У змаганнях взяли участь 10 команд навчальних закладів Саксаганського району № № 21, 68, 113, 119, 118,  35, КПНЗ «ЦТКЕУМ «Мандрівник» КМР (4 команди гуртків: «Велосипедний туризм» (2 команди), «Гірський туризм» (керівник гуртка Педченко А.О.); «Спортивний туризм» (керівник гуртка Покусай С.Є.).

         Змагання з велосипедного туризму проходили у командному заліку. Склад команд складався з 4 учасників віком 14 років (3 юнаки + 1 дівчина).

         Команди за жеребкуванням на дистанції «Велотріал» проходили природні та штучні перешкоди на велосипедах в обмеженому з двох країв коридорі шириною до 1 метру на ділянці бездоріжжя.

         Команди-переможці визначалися за найменшим загальним часом проходження дистанції. У командний залік увійшли результати всіх чотирьох учасників команд.

         Переможцями районних змагань з велосипедного туризму (велотріал) серед учнівської молоді стали:

І місце – команда гуртка «Велосипедний туризм» КПНЗ «ЦТКЕУМ «Мандрівник» КМР;

ІІ місце – команда гуртка «Гірський туризм» КПНЗ «ЦТКЕУМ «Мандрівник» КМР;

ІІІ місце – КЗШ № 21.