Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про роботу закладів дошкільної освіти

04 березня 2024 року для керівників закладів дошкільної освіти району відбулася оперативна нарада, на якій були розглянуті питання, щодо організованого завершення атестації педагогічних працівників та планування заходів щодо здійснення процедури ліцензування в закладах дошкільної освіти.

Директори отримали рекомендації з оформлення документів з питання атестації та виконання вимог Положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 09.09.2022 року № 805 задля уникнення помилок під час організації процедури атестації.

 Консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників Тетяна Федоренко   нагадала про те, що відповідно до частини другої статті 43 Закону України «Про освіту» освітня діяльність провадиться на підставі ліцензії, що видається органом ліцензування відповідно до законодавства, надала алгоритм дій щодо оновлення  ліцензій у зв`язку  зі зміною назв закладів дошкільної освіти та перейменуванням об’єктів топоніміки м. Кривого Рогу.