Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

12 березня район прощатиметься із загиблим у зоні АТО Прокоп`євим Євгеном Вікторовичем

   У четвер, 12 березня, у Саксаганському районі відбудеться прощання з 33-річним Прокоп'євим Євгеном Вікторовичем, кулеметником 40-го батальону територіальної оборони військової частини ПП В 2603, рядовим.

   Життя військовослужбовця обірвалося під час виконання військового обов’язку під м. Іловайськом.

   18 травня 2014 року Євген був  мобілізований на військову службу та до кінця залишився вірним військовій присязі, народу України, захищаючи її незалежність, суверенітет і територіальну цілісність.

   Церемонія прощання із загиблим відбудеться 12 березня о 09.00 за адресою: вул. Корнійчука, буд. 18 кв. 102.

   Євген Вікторович навчався у Криворізькій гімназії № 91. Після закінчення школи продовжив навчання в автотранспортному технікумі ДВНЗ «Криворізький національний університет» за спеціальністю технік-електромеханік, який закінчив у 2000 році.

   Протягом 2000-2008 років працював на ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» слюсарем-електромонтером (електропусковий цех).

   Був призваний до Збройних Сил України, служив рядовим Миколаївської десантної бригади з осені 2001 року по весну 2003 року, після чого повернувся до роботи на даному підприємстві.

   З 2013 року працював на ДПП «Кривбаспромводопостачання» електромонтером.

   З метою вшанування пам’яті загиблого героя, 12 березня у місті оголошено днем жалоби.

Виконавчий комітет Саксаганської районної у місті ради висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Світла і вічна пам'ять про Євгена Вікторовича назавжди залишиться у наших серцях.