Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Щодо роботи при отриманні багатофункціональної електронної «Картки криворіжця»

У разі втрати або пошкодження багатофункціональної електронної «Картки криворіжця»  учнем не з числа пільгових категорій необхідно звернутись до пункту оформлення та видачі КЗ «ЦЕП» КМР (вул. Володимира Великого, 32) для виготовлення нової картки за власний кошт.

Учням пільгових категорій для перевиготовлення картки необхідно звернутись до відповідальної особи по закладу освіти за «Картку криворіжця».

Звертаємо увагу на перелік учнів пільгових категорій закладів загальної середньої освіти для безкоштовного перевиготовлення карток:

- діти з інвалідністю;

- діти з багатодітної сім’ї;

- діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування;

- діти, батьки яких загинули (пропали безвісті) в ході бойових дій антитерористичної операції на сході України й операції об’єднаних сил у Донецькій і Луганській областях.

Додатково повідомляємо про розширення можливостей «Картки криворіжця», впровадження сервісів: функціонування особистого кабінету для батьків, поповнення «Картки криворіжця». Проходить тестування мобільного додатку, а саме, функції обліку та безготівкової оплати за харчування, отримання повідомлень про харчування дитини у закладах загальної середньої освіти, які планується ввести в дію найближчим часом.