Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

У зв’язку з очікуваним погіршенням погодних умов у виконкомі проведено засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС

11 лютого 2021 року у виконкомі районної у місті ради відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, під головуванням заступника голови комісії та за участі заступника голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря Криворотнього.

На засіданні розглянуто ряд життєво важливих питань, що наразі потребують нагального вирішення та додаткової уваги. В першу чергу це питання щодо запобігання виникненню надзвичайних ситуацій (небезпечний подій) під час погіршення погодних умов, яке очікується з 12 лютого. Присутні на засіданні керівники структурних підрозділів отримали доручення організувати роботу щодо готовності об’єктів району до ліквідації наслідків ожеледиці, яка за прогнозом погоди встановлюється протягом декількох годин.

Також за участі представників 14 пожежно-рятувальної частини та КП «Кривбасводоканал» та ТОВ «ЖИТЛОСЕРВІС-КР» розглянуті питання щодо утримання пожежних гідрантів та заходів з попередження та мінімізації наслідків пожеж в житловому секторі.