Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Перші дзвоники у спортсменів району

   10 вересня 2015 року на стадіоні комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа № 10» (вул. Бикова, 4) пройшов спортивно-масовий захід  для вихованців спортивної школи, новачків та їх батьків - «Свято першого старту».

   Тренерський колектив та кращі спортсмени спортивного закладу привітали спортсменів-початківців, прийнявши їх до своїх лав і подарували їм солодкі подарунки. Для новачків, батьків і гостей заходу свою майстерність продемонстрували вихованці відділень художньої гімнастики та тхеквондо-ВТФ. Відбулася традиційна церемонія передачі олімпійського вогню та клятви молодшого покоління старшому на збереження духу боротьби та вірності рідному закладу.

   Після  урочистого параду, всіх вихованців було запрошено на стадіон для участі в спортивних змаганнях: з футболу, естафеті «Веселі старти» та перетягуванні канату, по закінченню яких всіх було запрошено до «солодкого столу».

   15 вересня 2015 року перед будівлею комунального позашкільного навчального закладу «Центр спорту для дітей, юнацтва та молоді «Олімп» (вул. Балакіна, 24) відбулося свято першого дзвоника для юних «олімпійців» з програмою «Олімп» об’єднує серця».

   На першому дзвонику відбувся старт проекту «Спорт замість вилиці», в рамках конкурсу соціальних проектів компанії «Метінвест» «Місто нашими руками», де директор з побуту та соціальних питань ПАТ «ЦГЗК» групи «Метінвест» Артюх Віктор Михайлович урочисто вручив директору та двом найкращим спортсменам центру паспорти на музичне обладнання, ноутбук та спортивний інвентар.

   Для новачків, батьків і гостей заходу свою майстерність продемонстрували вихованці всіх гуртків «центру». Відбулася традиційна церемонія «першого дзвоника». По закінченню заходу всіх запросили фотографуватися.

   Цього ж дня в спортивному залі комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 8» (вул. Волосевича, 1е) для вихованців спортивної школи, новачків, батьків та гостей відбувся особливо святковий захід «Перший старт»

   Для всіх присутніх свою майстерність продемонстрували вихованці відділень боксу та художньої гімнастики. Відбулася традиційна клятва молодшого покоління старшому на збереження духу боротьби та вірності рідному закладу.

   Після  урочистого параду, всіх вихованців було запрошено на традиційну легкоатлетичну естафету, по закінченню якої всіх учасників було запрошено до «солодкого столу» та фотографування на пам'ять.

   Первачків трьох закладів також привітали адміністрації, депутати різних рівнів та представники виконкомів району і міста.