Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Дорогі вчителі, учні, батьки!

Знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці нашого району розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість – переплелися разом. Сьогодні, ми зустрічаємо День знань - справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.

Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної й часто нелегкої дороги - дороги до знань, до нових звершень.

Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для першокласників, які тримаючись за батьківські руки, вперше стануть на шкільний поріг. Не менш важливим він буде для одинадцятикласників, яким цьогоріч доведеться обирати професійну стежину та втілювати отримані знання в реальному житті.

З усією теплотою серця цього дня хочу висловити слова подяки вчителям за Вашу щоденну напружену, титанічну працю. Нехай Вам щастить в цій великій, важливій роботі, хай здійсняться всі ваші творчі плани та задуми.

Щиро вітаю всіх з початком нового навчального року! Бажаю міцного здоров’я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань, адже вони - це сила!

Зі святом! З Днем знань!

З повагою

голова Саксаганської

районної у місті ради                                                               Валерій Беззубченко