Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Громадський бюджет-2018

З 01. 09. 2017 стартує проведення конкурсу проектів місцевого розвитку «Громадський бюджет», реалізація яких планується у 2018 році.

Це прекрасна нагода задіяти свій ентузіазм для розвитку міста та реалізувати за бюджетні кошти соціально-культурні проекти, автором яких можете стати саме Ви.

Відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу проектів місцевого розвитку "Громадський бюджет", реалізація яких планується у 2018 році (рішення виконкому Криворізької міської ради від 12. 07. 2017 № 316), учасниками конкурсу можуть бути інститути громадянського суспільства, діяльність яких має соціальну спрямованість у сферах охорони здоров’я, культури, фізкультури і спорту, роботи з дітьми та молоддю, соціального захисту інвалідів та дітей-інвалідів, ветеранів війни, жертв нацистських переслідувань та інших незахищених верств населення, забезпечення рівних прав жінок і чоловіків, внутрішньо переміщених осіб, інших соціальних сферах та які згідно із законодавством мають право на отримання фінансової підтримки за рахунок бюджетних коштів, благодійні організації та фізичні особи.

З детальною інформацією можливо ознайомитися на офіційному веб-сайті виконкому Криворізької міської ради за посиланням https://gb.kr.gov.ua/ та на офіційному веб-сайті виконкому Саксаганської районної у місті ради http://srvk.gov.ua/.

Нагадуємо, що громадський бюджет Кривого Рогу реалізується на принципах партиципаторного бюджетування, що дозволяє залучати до розвитку міста активну громадськість. На реалізацію проекту «Громадський бюджет-2018» з бюджету планується виділити 15 млн. грн. Запрошуємо всіх небайдужих мешканців долучитися до створення комфортних умов життєдіяльності та розвитку нашого міста.