Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Просвітництво для школярів

Вибір професії для кожної молодої людини - це вибір свого місця в житті, подальшого шляху навчання і праці. Без перебільшення можна сказати, що для школярів - це завжди проблема номер один. Профільне навчання дає можливість учню познайомитись зі своєю майбутньою професією за рахунок предметів, до яких в них є здібності та які їм подобаються.

Інспекторами відділу зв’язків з громадськістю полку патрульної поліції Департаменту національної поліції в Дніпропетровській області та Криво-різького районного управління Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Дніпропетровській області за сприянням служби у справах дітей проведено профорієнтаційну роботу з дітьми, які відвідують пришкільний табір на базі Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 120. Дітям розповіли про професії поліцейського та пожежника, показали та дали змогу приміряти амуніцію. Також проведено профілактично-роз’яснювальну бесіду щодо безпеки життєдіяльності та розповсюджено інформаційні матеріали з протипожежної безпеки і правил поведінки на відкритих водоймах.

Профорієнтаційна робота служить одній меті - активізувати учня, сформувати у нього прагнення до самостійного вибору професії з урахуванням отриманих знань про себе, свої здібності і перспективи їх розвитку.