Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Свято-вшанування випускників загальноосвітніх навчальних закладів, що мають високі досягнення у навчанні

Наша держава багата талановитими людьми, що своєю працею звеличують її. Це композитори і вчені, літератори і художники, співаки та інженери. І привели їх до вершини слави наполеглива праця  та дитячі зіркові мрії. Вже традиційним у Саксаганському районі стало свято, яке для освітян є особливим, бо вшановує юні обдарування, які в майбутньому поповнять ряди української еліти.

29.06.2021 в Палаці культури «Мистецький» за ініціативи голови районної у місті ради Василя Старовойта відбулось свято-привітання випускників, загальноосвітніх навчальних закладів, що мають високі досягнення у навчанні. На захід крім медалістів завітали керівники закладів освіти, вчителі, батьки, депутати різних рівнів, представники органів місцевого самоврядування.

У 2020-2021 навчальному році в Саксаганському районі отримують свідоцтва про повну загальну освіту 812 учнів одинадцятих класів, з них за високі досягнення у навчанні 33 нагороджені золотими медалями та 14 срібними.

Вражають досягнення випускників закладів, які є не тільки медалістами, а й переможцями інтелектуальних конкурсів різних рівнів: Криворізького навчально-виховного комплексу № 35 «Імпульс» – 14 медалей, Криворізької гімназії № 91 – 11 медалей та Криворізького природничо-наукового ліцею – 5 медалей.

Щиро вітаємо медалістів Саксаганського району!