Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Зміна місця реєстрації онлайн - у дії!

Кривий Ріг став першим в Дніпропетровській області містом, де всі бажаючі можуть скористатись такою зручною і сучасною опцією.

Щоб змінити місце реєстрації, потрібно буде лише заповнити коротку заяву на порталі або в застосунку Дія. Усе це за 10-15 хвилин — повністю онлайн не виходячи з дому. Без зайвих довідок, папірців та відвідування державних органів. Вам знадобиться тільки ID-паспорт та електронний цифровий підпис (КЕП). А після прийняття відповідного закону — або  ID-паспорт, або паспорт-книжечка.

На сьогодні два Саксаганця скористалися такою послугою, які отримали позитивний результат та залишились задоволені, що не виходячи з дому змінили своє місце реєстрації за короткий час.

Послуга «ДОРОСЛА ПРОПИСКА» - це доступно та дуже зручно. Шановні Саксаганці! Користуйтеся послугою! Економно використовуйте свій час на оформлення зміни місця проживання.

Нагадуємо, що задля Вашої безпеки на період карантину  прийом громадян відбувається виключно за попереднім записом. Замовити послугу з   питань реєстрації чи зняття з реєстрації місця проживання або проконсультуватися  Ви можете:

- за телефоном 097-768-48-83,  (0564) 94-82-15 з понеділка по п’ятницю з  08.00  - 16.30 (перерва 12.30-13.00) та кожну другу суботу місця;

 - [email protected];

 - skype: [email protected];

 - на нашій сторінці у соціальній інтернет-мережі Facebook/ Відділ реєстрації місця проживання громадян/.

Не витрачай час даремно, це матеріал, з якого зроблене життя.